Povestea noastră

O propunere. O provocare.

Proiectul Cenaclub a început pe 31 octombrie 2019, în Timișoara. Inițial, ne-am propus să descoperim tineri pasionați de literatură la nivel local și să le oferim un cadru în care să-și expună textele, să dezbată idei și să se dezvolte, prin intermediul întâlnirilor de cenaclu și al evenimentelor publice organizate împreună cu scriitori din țară, colaboratori ai proiectului. Între timp, Cenaclub a devenit o comunitate, iar echipa, o mică familie. 

În prezent, misiunea noastră este să asigurăm o platformă alternativă de promovare a scriitorilor români contemporani, atât consacrați, cât și la început de drum, prin îmbinarea literaturii cu muzica și arta vizuală. 

 

Află mai multe despre proiectele noastre pe: Youtube, Facebook sau Instagram. Intră și tu în comunitatea Cenaclub!

Echipa

Alexandra Bodnaru

Chieftain

A studiat psihologia, crede în super-puterea cuvântului, cercetării și călătoriilor lungi, cu două pisici pe bancheta din spate.

Citește-mă

NTRBNC MLC

The tool

Pseudonimul lui Adrian M. Băcilă, graphic designer priceput pe timp de zi, producător underground pe timp de noapte.  Pasionat de artă, cu orientări literare

!! Broken Button !!

Octavian Ivănescu

dr. Origami

Scrie din pasiune și s-a alăturat echipei din dorința de-a fi bun în scriitura sa.  Frecventează cursurile UMFT și are ambiția de-a deveni un kinetoterapeut de succes.

Citește-mă

Ana Oravițan

ՌդՌ

21 de ani.
Timișoreancă get-beget.
Studentă la info,
pasionată de artă,
poze pe film

Citește-mă

Alexe Luca Spataru

E=mc²

Din Chişinău, Republica Moldova, student la Informatică.
Părtaș la de-ale ştiinţei şi admirator al artei. Fost membru al clubului de scriere creativă “Vlad Ioviţă” din Chişinău.

Citește-mă

Parteneri și susținători