Evenimente

Poetree #1

10.10.2020 @WunderGarten, CCS Timișoara

Poetree a deschis seria evenimentelor outdoor marca Cenaclub. Seara a început cu lectura celor doi invitați și s-a încheiat cu o sesiune de open mic. 

Despre invitați:

Radu Nițescu

A publicat trei volume de poezie: gringo (2012, Casa de Pariuri Literare), Dialectica urșilor (2016, Casa de Editură Max Blecher) – volum premiat la Nepotu’ lui Thoreau pentru poezie în limba română, și Satao (2020, Casa de Editură Max Blecher).

A publicat poezii și traduceri în diverse reviste (Poesis International, Zona nouă, Echinox, Steaua, Subcapitol). A avut lecturi în România, Germania,  Bulgaria și Turcia. A participat la mai multe festivaluri de literatură, cum ar fi Poets in Transylvania, Poezia e la Bistrița, FILIT, Sofia: Poetics, selecții din poemele sale fiind traduse în engleză, germană, bulgară, turcă și ebraică.

Radu ne-a citit din Dialectica urșilor și Satao, cel mai nou volum al său, care poate fi comandat aici.

Sorin DespoT

A publicat apasă (2010, Cartea Românească), volum premiat pentru debut de Uniunea Scriitorilor din România și termeni | condiții (2016, Casa de Editură Max Blecher).

Este coordonatorul taberei tinerilor scriitori de la Săvârșin, facilitează workshop-uri de scriere creativă și moderează serile de poezie de la Lit Out Loud, București. Pe Sorin îl puteți asculta și @Soso recită.

Sorin ne-a citit din termeni | condiții și poeme noi, în curs de apariție în format digital. 

Muzica a fost asigurată de: NtrBnc Mlc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *